Invest in your skin.

It's going to
represents you
for a very long time.

Een Italiaans cosmeticamerk dat jouw huid tot de diepste kern verwent. Diego dalla Palma professional is gekend voor zijn kwaliteit en resultaatgerichtheid op vlak van huidverbetering en huidvernieuwing.

Diego dalla Palma professional is sinds de start, meer dan 60 jaar geleden, pionier in huidverzorging en -verbetering.
Een grondig inzicht in de werking van de huid en voortdurend onderzoek naar nieuwe actieve bestanddelen en technologieën maken het tot één van de meest innovatieve cosmeticamerken ter wereld die je kan vinden bij de beauty professional.
Met een totaal aanbod van verzorgingen, gelaats- en lichaamsproducten voor thuisgebruik, bieden wij voor alle vrouwen én mannen oplossingen.

Diego dalla Palma professional is een divisie van de Diego Dalla Palma Group en werd opgericht onder de naam RVB vlak na de oorlog. Het is begonnen met het vooruitstrevend idee van een imker uit de “bolognese” heuvels in Italië die één van de eerste ontharingswaxen op basis van koninginnegelei ontwikkelde.

In de loop der jaren heeft het laboratorium van RVB de geschiedenis van de professionele beautymarkt in italië en over de landsgrenzen geschreven.
In 2012 vond het ultieme huwelijk plaats: RVB werd partner van het merk Diego dalla Palma, en zo is de professionele schoonheidslijn van Diego dalla Palma professional ontstaan.

Onze
5 peilers

Verschillende problemen vragen voor verschillende aanpakken. Bij Diego dalla Palma professional werken we met verschillende peilers of m.a.w. telkens een verschillende basis, aangepast aan de noden van de huid.

Cell detoxium

Een goede reiniging van de huid is essentieel in je dagelijkse verzorging. Door invloeden van buitenaf zitten onze huidcellen boordevol toxines en vervuilde stoffen.

CELL DETOXIUM is hét actief ingrediënt voor celontgifting en het reinigen van de huid.
Het bevordert de eliminatie van giftige stoffen en celafval. De huid herwint haar harmonieus evenwicht en is klaar voor vernieuwing en het opnemen van andere actieve ingrediënten. 

Het 51+3 HYALU COMPLEX™ (een geregistreerd merk van RVB SKINLAB) ligt aan de basis van veel segmenten. Het bevat 51 ingrediënten, zoals vitamines, aminozuren, mineralen, ceramides en 3 hyaluronzuren voor hydratatie op verschillende niveaus. Het bevat alle essentiële elementen voor het bestrijden van huidveroudering en een verbetering van cellulaire communicatie voor huidverbetering.

ProSENSE PEPTIDE complex, neuropeptides, voor een gevoelige en hyperreactieve huid dat neurogene ontsteking vermindert.
Een gevoelige huid heeft een zwakkere huidbarrière met meer waterverlies en een verhoogde reactie op externe factoren. Die zwakke huidbarrière maakt dat het immuunsysteem anders reageert. Inflammatoire stoffen komen vrij met jeuk, ongemak en pijn (neurogene ontsteking) als gevolg.
De dubbele werking van ProSENSE PEPTIDE:

  • Zorgt voor evenwichtige reacties van het immuunsysteem, zodat roodheid en irritatie verminderen.
  • Verhoogt de verdraagzaamheid door neurogene ontsteking te verminderen en biedt een gevoelige, zwakke huid verlichting en meer weerstand tegen externe en interne agressoren.
Je DNA, je genen bepalen je uiterlijk. Maar in even sterke mate veroorzaken ook je levensstijl en blootstelling aan externe factoren de kwaliteit van je huid. Epigenetica is de wetenschap die bestudeert hoe externe factoren en levensstijl je DNA, en dus het uiterlijk van je huid, in verschillende zones van je gelaat veranderen. Epigeneticaonderzoeken hebben geleid tot innovatieve ingrediënten die herstelprocessen stimuleren en celactiviteit herprogrammeren om veroudering en onvolkomenheden tegen te gaan.

Resurface² vernieuwt je huid op een gecontroleerde en precieze manier zonder vervelende neveneffecten of duidelijke ontstekingsprocessen. Rimpels, acnelittekens en onvolkomenheden verminderen en een doffe teint straalt weer. Steeds rekening houdend met het delicate aspect van je huid.

Dankzij revivyl™ schilferen de bovenste huidlaag en dode huidcellen versneld af. Het stimuleert diepgaande huidvernieuwing. De jeugdigheid van de huid blijft bewaard!

Gekwalificeerde
huidtherapeuten

Samen bepalen van je persoonlijke behoeften en de noden van je huid

Bieden jou het juiste advies op huidverbetering

Worden jaarlijks opgeleid over de nieuwe trends en wetenschap

De huidtherapeuten van Diego dalla Palma professional worden jaarlijks opgeleid om jou de juiste oplossingen te bieden voor jouw huidproblemen.

Samen met jou bepalen zij een actieplan voor jouw huid. Alles wordt in samenspraak besproken op gebied van behandelingen in het instituut én producten voor thuisgebruik.

Dus ben jij het specifieke huidprobleem beu waarmee je al weken, maanden of zélfs jaren sukkelt, neem dan zeker contact op met één van onze huidtherapeuten.

Wens je meer informatie over Diego dalla Palma professional? Surf gerust naar de website.

Wij denken als
een natuurlijk merk

Groene chemie
Groene chemie is de wetenschap van het maken van producten met behulp van een energie-efficiënt proces; van het aankopen van ingrediënten tot het onderzoek en de uiteindelijke productie. 

Onze producties maken gebruik van zonne-energie en waterrecirculatie.

Redden van bossen
Alle materialen op papierbasis zijn niet alleen recycleerbaar, ze zijn ook gemaakt van gerecycleerde materialen. Diego dalla Palma professional maakt gebruikt van FSC-gecertificeerd papier, afkomstig van goed beheerde bossen of gerecycleerde bronnen. Je vindt dus het FSC-symbool op al onze verpakkingen.

Schoon & huidveilig
Resultaatgerichte huidverbetering betekent niet een overvloed aan ingrediënten. Wel alle noodzakelijke. Onze onderzoekers werken onvermoeibaar aan formules met de juiste concentraties voor de beste resultaten én minimale irritatie. We zijn niet helemaal ‘chemicaliënvrij’, ook vitamine C is immers een chemische stof, maar we laten alle ingrediënten weg die irritatie kunnen geven, zoals SLS, parabenen, ftalaten of sulfaten. Less is more.

Biodiversiteit beschermen
We maken deel uit van het “responsible care program” voor de chemische industrie dat gericht is op duurzame ontwikkeling. 

Het ecocert-certificaat voor natuurlijke en biologische cosmetica bewijst dat de productie gebeurt volgens internationaal vastgelegde en gewaardeerde regels.