The strengths of experience

Diego dalla Palma – thé artist

De make-upartiest Diego dalla Palma zette in de jaren zeventig de make-upwereld op zijn kop. Het maakte van hem de bekendste Italiaanse make-upexpert ter wereld. The New York Times noemde hem zelfs ‘de Italiaanse make-upprofeet’.

Zijn revolutionaire, uitdagende make-uplooks en ironische twist in zijn communicatie, bezorgden hem een provocerend imago. Met succes, want zijn merk Diego dalla Palma groeide uit tot een icoon. 

Italiaans merk

RVB LAB the make up is een puur Italiaans product. Ontwikkeld en getest in de laboratoria van RVB LAB, onderdeel van de Diego dalla Palma Group.

Alle producten worden geproduceerd in Italië en voldoen aan de Europese regelgevingen. 

Image 1
Image 2
Divider

Know how en creativiteit
RVB LAB The make-up is een 100% exclusief Italiaans merk ontworpen door een team van internationale make-up artiesten en gekend voor zijn kwaliteit en uitstraling.

Zo wordt elk product bestudeerd en getest in het eigen labo en geproduceerd in Italië. De make-up staat gekend voor zijn kwaliteit en actieve bestanddelen, zo bevatten de producten o.a. vitamine A en E, zonnefilters, collageen prepeptide, gemicroniseerde pigmenten.

De productie is volledig onder toezicht van en volgens de laatste Europese regelgevingen. Hierdoor en in combinatie met de modernste technologieën zijn de producten zeer toegankelijk voor iedereen. Ook voor vrouwen met een gevoelige of couperosehuid, vrouwen tijdens een chemokuur of gewoon de rijpere en jonge huiden.

Kwaliteit

RVB LAB the make up biedt hoogwaardige producten met comfortabele, gemakkelijk te mengen texturen met huidvoordelen en anti-verouderingsacties, terwijl ze professionele resultaten leveren.

Het is en compleet maar compact gamma producten ontworpen om een trendy make-up te creëren voor elke gelegenheid, bruidsmake-up, evenementen maar ook voor een alledaagse look.

Formules

Veilig

Doeltreffend

Duurzaam

De make-up is veilig en rijk aan actieve bestanddelen met bewezen doeltreffendheid.

  • Formules die geen zware metalen (nikkel, lood, chroom, kwik, arseen, cadmium) bevatten, in overeenstemming met Aanhangsel II van de CE-verordening nr. 1223/2009.
  • Bevat geen gluten of glutenderivaten, ter bescherming van personen met glutengevoeligheid (geen coeliakie).
  • De formulering van de nagellakken zijn “5 vrij”, bevatten geen stoffen die mogelijk schadelijk zijn zoals formaldehyde en/of harsen, tolueen, kamfer, ftalaten (DIBUTYL PHTHALATE o DBP).
  • Bevatten geen MIT en Isothiazolinonen, formaldehyde donors, parabenen of andere conserveringsmiddelen met een hoger risico op irritatie.
  • Zij worden niet op dieren getest, noch als eindproduct, noch als prototype, in overeenstemming met de huidige Europese regelgeving.