Meet the FULL FACE PALETTE

Een make-uptas die steeds voller raakt. Een poeder die ondertussen vies ruikt. Herkenbaar? Kies dan voor een palet dat all-in-1 is en lees hier waarom zo velen fan zijn van het FULL FACE PALETTE van #rvblabthemakeup.

De meesten onder ons grijpen steeds terug naar diezelfde favorieten. En we kunnen die blushes, bronzers en highlighters niet missen bij een volledige make-up.

Het full face palette is een alles-in-één palet voor gelaat en ogen! Het bevat (van rechtsonder naar linksboven) een matte poeder, een donkere en medium contourpoeder, een warme en koelere tint blush en een highlighter. Zo creëer je in een mum van tijd een every day look die je gemakkelijk omzet in een look voor een avondje uit. De sterke pigmentatie van de poeders zorgt ervoor dat je maar weinig product nodig hebt voor een flawless make-upresultaat.

Je start best met de matte poeder om een basis te creëeren, het egaliseert en het neutraliseertje ogen.

Om te contouren of te shapen vind je in dit palet 2 tinten. Gebruik om te modelleren die met een grijze ondertoon. Voor een bruinere, zomerse tint gebruik je de bronzer met warme ondertoon. Zelfs op je ogen kan je ze gebruiken, op je hele ooglid of als schaduwkleur op je arcadeboog. Op je gelaat dezelfde kleuren op verschillende plaatsen gebruiken zorgt trouwens voor een mooie harmonie, het maakt de look af.

Je gelaat kleur geven doe je met één van de 2 blushes. Breng ze aan op je jukbeenderen of de appeltjes van je wangen voor een frisse uitstraling. Blend ze uit voor een natuurlijk resultaat. Je kan ze ook op je ogen gebruiken als oogschaduw of gewoon als finishing touch.

Tot slot de highlighter! In je binnenste ooghoeken, op je wenkbrauwbot voor een instant eyelift, op je jukbeenderen én op je neusbrug en cupidoboog.

Het ingebouwde spiegeltje maakt het geheel praktisch, compact en reisvriendelijk zodat je je make-up op elk moment van de dag kan bijwerken.

Let’s shine!