Make-up tips voor feestmake-up

Kerstmis staat voor de deur, ook een feestje in het vooruitzicht?

Vergeet zeker je feestmake-up niet! Bij een feestmake-up mag je wel uitpakken!

Hier vind je feestelijke make-up looks:

Voorbereiding is alles !

Het eindejaar is de drukste tijd van het jaar, dus hoe zit het met je schoonheidsroutines? Die moeten nu wel wat opgeschaald worden, want het wordt de koudste en donkerste tijd van het jaar. De verwarming staat aan en je gaat naar buiten in de kou. De combinatie van die twee droogt je huid dramatisch uit, ze voelt pijnlijk en schilferig aan. Voeg daar nog dat glaasje te veel en die rijkelijke feestdis aan toe. Conclusie, we behandelen onze huid niet echt goed. Dit maakt het natuurlijk moeilijker om make-up aan te brengen, en als je de perfecte kerstfeestmake-up wil, moet je met een perfecte basis starten.

Zorg voor een goede reiniging ’s morgens en ’s avonds en hydrateer je huid met een aangepaste dagcrème. Als extra kan je onder je dagcrème een serum aanbrengen om je doffe huid wat op te fleuren. Trakteer jezelf ook af en toe op een masker. Je zal ervan versteld staan wat dit met je huid doet!

Zorg voor een goede basis.

Gebruik een primer zodat je make-up de ganse dag blijft zitten. Camoufleer waar nodig en gebruik een foundation die aangepast is aan jouw huidtype. Is je huid wat droger in de winter ga dan voor een foundation die je huid hydrateert. #hydraboosterfoundation

Door je make-up af te poederen zet je de foundation en de concealer vast waardoor je make-up beter blijft zitten.

RVB LAB The make up seazonal collection autumn/winter 2022-23

Time to shine.

Glitter all the way. Kies voor een zachte oogschaduw met daarboven een vleugje glitter, deze kan je het best aanbrengen met je vingertop. Het oogschaduwpallet #sobeautiful heeft het allemaal. Om ervoor te zorgen dat alles mooi op z’n plaats blijft, gebruik je best een oogprimer #ever&evereyeprimer .

Liever geen nepwimpers maar toch sprekende ogen? Je creëert makkelijk een voller effect met een extra laagje mascara. Breng je mascara aan, wacht heel even tot die een klein beetje aan het drogen is en leg een tweede laagje. Supervolle wimpers gegarandeerd.

Highlight your make-up.

Waarmee maak je het helemaal af? Met highlighter op het bovenste deel van je jukbeenderen, de binnenste ooghoeken, onder je wenkbrauwen, je neusbrug, zelfs op het tipje van je neus. Vergeet zeker ook het cupidoboogje niet.

Feestelijke lippen.

Mooi ingekleurde lippen zijn op zich al feestelijk. Maar zeker met kerst is rood een topper. Durf jij het aan? Vergeet niet steeds eerst je lipcontour af te tekenen en je gehele lippen er mee op te vullen. Zo blijft je lippenstift beter zitten en loopt hij niet uit in rimpeltjes rond je mond. Voor vollere lippen breng je in het midden een lipgloss aan.

Alles nog vastzetten met een fixatiespray en je bent klaar om te shinen!

Geniet van de feestdagen!

Christmas beauty preps