Brow routine

Mooie wenkbrauwen waaraan je niet veel tijd moet spenderen, het kan!
Wenkbrauwen geven het gelaat uitstraling en expressie, vergeet ze dus niet in je dagelijkse routine! Alles is mogelijk met het juiste product.

Hét geheim achter volle, natuurlijk ogende wenkbrauwen is het tekenen van haartjes op de plekken waar je haartjes mist. Er bestaan heel wat producten die elk hun eigen effect hebben.

Heb je van nature volle wenkbrauwen die egaal van kleur zijn, gebruik dan een kleurloze wenkbrauwmascara om ze mooi in vorm te houden. De transparante volumizing eyebrow fixer van RVB LAB the make up heeft een praktisch borsteltje en bevat vezels die elke wenkbrauw verdikken en fixeren.
Heb je volle, maar erg lichte wenkbrauwen, dan is een gekleurde wenkbrauwmascara een goed idee. De coloured volumizing eyebrow fixer van RVB LAB the make up bestaat in 3 verschillende tinten zodat je kan kiezen wat best bij je wenkbrauwen past, want té donkere wenkbrauwen geven je een harde en strenge uitstraling.

Heb je minder volle of bijna geen wenkbrauwen, dan heb je een product nodig waarmee je ze op een natuurlijke manier kunt bijtekenen. Mis je niet te veel haartjes, teken dan met een wenkbrauwpotlood haartjes bij. Wil je fijner werken dan is er de HD water resistant brow definer met een zachtere textuur en een zeer precieze punt. Je tekent best met de richting van je eigen wenkbrauwen mee, en van onder naar boven voor het meest natuurlijke effect. Wanneer je bijna geen wenkbrauwhaartjes hebt of ziet dan is de eyebrow cream je redder in nood. Met de cream kan je heel fijn werken en zelf een wenkbrauw of vorm creëren. De sneldrogende, langhoudende cream heeft een uitstekende hechting en is waterbestendig.

En vooral, keep it natural! Het bijwerken van je wenkbrauwen moet natuurlijk blijven, don’t overdo it!

Brow routine