sales

Perfect beauty

  • 54,00€

  • Excl. BTW: 44,63€

Perfect beauty - kerstkit

Een unieke kerstkit met gratis flat pochette. 

Producten: professional lipstick n°20 + don't cry any more mascara + eye pencil n°11 zwart

Professional lipstick: een romige en comfortabele textuur. Volle en heldere kleur. Legt een gelijkmatige film op de lippen voor een verhelderend en gladmakend effect. Verrijkt met microsferen van collageen en vitamine e. 

Don't cry any more mascara: Een nieuwe generatie mascara met grote verdraagbaarheid. De innovatieve tubing-technologie bedekt de wimpers met kleine tubes die volume, lengte en krul in één stap geven voor sensuele ogen en intens zwarte wimpers. De conisch gevormde applicator in combinatie met de innovatieve micro- lmvormende structuur garandeert een eenvoudige en precieze toepassing, perfecte en gelijkmatige verdeling van het product voor goed gede nieerde en gevormde wimpers, zonder te klonteren. De formule die rijk is aan argine, abrikozenolie en lmvormende harsen versterkt, de nieert en beschermt wimpers en garandeert een langdurig effect.

Eye pencil n°11: Veelzijdig en zeer eenvoudig aan te brengen. Het accentueert en geeft diepte aan de ogen. De pigmentatie houdt lang en mengt gemakkelijk, ook aan de binnenkant van het oog.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed