go-down

Sexy. Original. Daring.

Een merk met 40 jaar ervaring vanaf nu ook online beschikbaar in België. Het exclusieve Italiaanse merk RVB LAB the make up is ontworpen door een team van internationale make-upartiesten en is gekend voor zijn kwaliteit en uitstraling. De producten van RVB LAB the make up zijn gemakkelijk in gebruik dankzij de specifieke technologie in elk product. Enkel op deze manier kunnen wij een make-up merk aanbieden voor iedereen die op zoek is naar een mooi en professioneel resultaat, voor een everyday look of voor speciale gelegenheden. Vanaf nu is iedereen een professional! 

Lees meer

LES NUDES.

RVB LAB the make up introduceert LES NUDES. Een elegant pallet met een mooie verzameling van 8 oogschaduwen een 5 matte lipsticks. Met de LES NUDES collectie bent u volledig mee met de trends. Met het brede pallet van oogschaduwen (highlighter, donker bruin, roze, paars, sparkling zwart, mat grijs, bordeaux en donker roos) hebt u een pallet met alle mogelijkheden voor elke look. Kijk gerust naar onze tutorial voor de tips & trics met dit pallet! 

Lees meer

tutorials

producten

what’s hot

Interesse in een workshop? 

Ben jij ook benieuwd naar de laatste trends? Heb je vragen als hoe doe ik mijn partymake-up of hoe trek ik mijn eyeliner? Heb je zin in een ontspannen avond waarop één van onze professionele make-up artiestes dit allemaal stap voor stap uitlegt? Houd dan zeker onze website en facebookpagina in het oog. Op regelmatige basis organiseren wij workshops als 'Evening make-up', 'Pretty mom look', 'All about brows', enz. 

Neem zeker met ons contact op voor meer tekst & uitleg via contact

Herfst & wintercollectie

RVB LAB make up lanceert ook dit seizoen de autumn & winter collectie. Met deze schitterende collectie zijn we weer helemaal mee met de laatste trends van mode & make-up. Ontdek onze twee nieuwe matte lippenstiften; nude en paars! Maar vooral ook de twee nieuwe contouring duo's voor zowel een warm als een koud type! Contouring wordt gebruikt om onvolkomenheden te corrigeren, het gelaat een 3D-effect te geven, zijn positieve kanten te verbeteren en de gebreken te verbergen. Deze contouring sticks zijn super eenvoudig in gebruik, teken op het gelaat de juiste contouren en blenden maar! ;-)

Ontdek de producten van de seizoenscollectie!